Club Brugge blaakt van vertrouwen en blikt vooruit op KRC Genk, al verschillen ze onderling van mening

Redactie vanuit Brugge
| 26 reacties
Club Brugge blaakt van vertrouwen en blikt vooruit op KRC Genk, al verschillen ze onderling van mening
Foto: © photonews

Club Brugge maakte ook tegen Standard opnieuw heel veel indruk. En dus speelt het zondag in KRC Genk een wedstrijd met als inzet de eerste plaats in het klassement. "Het blijft alles of niks", aldus Ivan Leko. En de spelers, wat denken die?

"Top dat we voor het eerst in play-off 1 beginnen met 9 op 9", kirde een sterke Siebe Schrijvers na de wedstrijd in de catacomben van Jan Breydel. "Dit was een goede wedstrijd en we willen er alles aan doen om met de trofee te eindigen."

"Genk is en blijft Genk natuurlijk. Het wordt een belangrijke wedstrijd en we gaan ook naar daar om voor de overwinning te gaan, al zal dat niet makkelijk worden. Ze staan nog steeds op kop in het klassement", aldus de middenvelder.

Alles of niks

Een idee dat ook leefde bij Ivan Leko: "Ze staan nog steeds een puntje voor op ons. Voor ons blijft het alles of niks, elke match opnieuw. We mogen niet rekenen, maar moeten gewoon vol voor de overwinningen blijven gaan."

Hans Vanaken? Die zag het dan toch weer enigszins anders. "Een must win in Genk? Dat denk ik niet. Er valt wel iets te rapen, denk ik. Maar allesbeslissend zal dat duel niet zijn, sowieso niet. We gaan met vertrouwen naar de Luminus Arena."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties