Bob Peeters duidt de beste aanvaller in België aan: "Elke trainer wil zo iemand in de ploeg hebben"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties
Bob Peeters duidt de beste aanvaller in België aan: "Elke trainer wil zo iemand in de ploeg hebben"
Foto: © photonews

Bob Peeters draait al een tijdje mee als trainer in eerste of tweede klasse en zelf pikte hij als spits vroeger ook graag zijn goaltje mee.

De troepen van Bob Peeters kwamen zaterdag op voorsprong tegen Sint-Truiden, maar door twee goals van Daichi Kamada moest Westerlo vrede nemen met een punt. De Westelse trainer had na de match veel lof voor de Japanse spits. "Hij is de beste van België", zei Peeters op de persbabbel.

Het Belang van Limburg was ook op die persbabbel en vroeg Peeters twee dagen later of hij nog niet van mening was veranderd. "Elke trainer wil een speler als Kamada in de ploeg", bevestigde Peeters.

"Hij denkt altijd vooruit, laat anderen beter voetballen, creëert kansen en is zelf heel doelgericht. Ook zonder bal beweegt hij slim. Ik wist wel dat hij een goeie was, en dat heb ik nu ook met mijn eigen ogen kunnen zien."

Kamada scoorde tijdens de reguliere competitie 12 keer in 24 matchen. In play-off twee zit hij aan twee treffers en even veel beslissende passes in drie partijen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties