Trossard in beeld bij Engelse topclub
Redactie
| 8 reacties

Trossard in beeld bij Arsenal

Trossard in beeld bij Engelse topclub
Foto: © photonews

2018-2019 is ontegensprekelijk het seizoen van de bevestiging en de grote doorbraak van Leandro Trossard. Dat is ook enkele Europese grootheden niet ontgaan.

De Engelse website Football London liet weten dat de Limburger op de radar staat bij Arsenal. Voor coach Unai Emery ligt de focus resoluut op het hier en nu, de volgende wedstrijd tegen Everton en mogelijke kwallificatie voor de volgende ronde van de Champions League. Andere mensen bij de club zijn echter al aan het vooruitkijken naar de zomer en de daarbij horende transfers. 

Een van de voornaamste doelen wordt Ryan Fraser, flankspeler van Bournemouth. Verschillende bestuurslui van de Arsenal zijn al langer grote bewonderaars van Fraser. Toch is de 25-jarige Schot niet de enige die in de belangstelling staat. Football London maakt gewag van een Belg die op interesse van de club uit de Engelse hoofdstad zou kunnen rekenen en het is niemand minder dan Leandro Trossard. Trossard en Fraser zouden in de balans liggen met Cristian Pavon van Boca Juniors.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties