Club-spelers furieus en kijken naar ref: "Vriend Boucaut is vaak tegen ons hé" en "We gaan volgende match Brandon zijn handen afkappen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Genk
| 293 reacties

De spelers van Club Brugge waren furieus over de penaltyfase

Club-spelers furieus en kijken naar ref: "Vriend Boucaut is vaak tegen ons hé" en "We gaan volgende match Brandon zijn handen afkappen"
Foto: © photonews

Woedend waren ze, de spelers van Club Brugge. Geen enkele die begreep waarom ze net een penalty hadden tegengekregen. Brandon Mechele kreeg de bal tegen de arm, maar stond er met zijn rug naartoe: "Belachelijk!"

We kunnen ze begrijpen. Ook onze eerste reactie was van die aard. Maar Ruud Vormer ging een stapje verder. "Ik krijg veel berichten met enkel als reactie: 'Belachelijk!'", begon de middenvelder. "Maar ja, we wisten het al op voorhand. Onze vriend Boucaut is vaak tegen ons hé."

Stefano Denswil stond op de fase te kijken. "'t Is inderdaad niet de eerste keer met Boucaut. Het is altijd iets. We hebben in de kleedkamer al gezegd dat we Brandon (Mechele) zijn handen gaan afkappen. Dan kan hij niks meer verkeerd doen."

Straks mikken aanvallers naar onze handen in plaats van naar de goal

"Boucaut stond tien minuten naar het scherm te kijken en nam daarna deze beslissing. Als je dit ziet... We kunnen allemaal met onze handen op onze rug gaan rondlopen in de zestien. Maar ja, als er dan een bal tegenkomt, is het waarschijnlijk nog penalty. Die regels veranderen toch elke week. Straks gaan aanvallers op onze handen beginnen mikken in plaats van naar de goal."

Ook Hans Vanaken kon het niet begrijpen. "Belachelijk gewoon. Brandon ziet de bal niet komen, hij staat er met zijn rug naartoe. Daar stel ik me toch vragen bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties