Clement en Preud'homme nu tégen elkaar in belangrijk duel: "In deze weken mijden we elkaar"

Clement en Preud'homme nu tégen elkaar in belangrijk duel: "In deze weken mijden we elkaar"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond neemt Standard het op tegen KRC Genk in dé topper van de speeldag in play-off 1. Maar het is natuurlijk ook het duel tussen Michel Preud'homme en Philippe Clement, in een niet eens zo ver verleden allebei nog actief voor Club Brugge.

"Michel en ik kennen elkaar goed en dus kunnen we elkaar niet meer verrassen. Dan zouden we vooral onze eigen spelers verrassen", aldus Clement in gesprek met Sporza over de band met Michel Preud'homme.

"Af en toe horen Michel Preud'homme en ik elkaar nog, maar dit zijn de weken waarin we elkaar een beetje mijden", geeft hij toe. 

Gevaar dat er even wordt genoten

De oefenmeester van KRC Genk kan een bijzonder goede zaak doen met een overwinning op Sclessin, maar bij een nederlaag schuift de accordeon van de top-3 mogelijk opnieuw helemaal in elkaar.

"Als je na onze goede prestatie tegen Club Brugge zoveel lof krijgt, dan is er het gevaar dat er even van wordt genoten. Maar goed: voor ons is dit een kans om te bevestigen. Als de spelers dat kunnen doen, mét hetzelfde resultaat? Dan wordt het een fantastisch weekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties