Stoere beer van Genk geeft inkijk in zijn karakter: "Kijk naar Dragon Ball Z en luister naar Charles Aznavour"
Redactie
| 6 reacties

Sebastien Dewaest is niet de stoere vent waar iedereen hem voor houdt

Stoere beer van Genk geeft inkijk in zijn karakter: "Kijk naar Dragon Ball Z en luister naar Charles Aznavour"
Foto: © photonews

Hij heeft zich terug in de ploeg moeten knokken bij Genk, maar intussen is hij er zelfs niet meer uit weg te denken. Sebastien Dewaest is een vechter, dat straalt hij ook uit. En zijn verleden als bokser doet een stoere vent vermoeden. Maar eigenlijk strookt dat niet helemaal met hoe hij is.

Op zijn lichaam staat trouwens Son Goku getatoeëerd, de held uit de reeks 'Dragon Ball Z' uit de jaren 90. “Manga is een passie van me en Dragon Ball Z is mijn favoriete reeks”, vertelt Dewaest in HBvL. “Mijn vrouw Laura begrijpt er niks van, dan lacht ze: 'Ik zit met twee kinderen opgescheept die naar tekenfilms kijken. Luna naar The Lion King en jij naar Dragon Ball Z'.”

Zijn lichaam is overdekt met tatoeages, het is een andere passie/verslaving. "Soms ga ik gewoon naar de tattooshop en laat ik de tatoeëerder zelf kiezen welk design hij zet. Dan zeg ik dat hij een vrij plaatsje mag zoeken, hij weet wat ik mooi vind. Deze roos in mijn nek is de nieuwste.”

Mijn vrouw zegt vaak dat ze met twee kinderen zit opgescheept

Het geeft hem een bepaald imago. "Ach, ik merk dat mensen me vaak vreemd aankijken en mompelen: 'Kijk, hij staat vol tatoeages'. Maar daar trek ik me niets van aan. Je vie ma vie comme je veux, ik leef mijn leven zoals ik wil. Als iemand denkt dat ik een gangster ben, dan is dat maar zo, ik weet zelf beter. Een voorbeeld. Als je aan Laura zou vragen naar welke zanger ik het vaakst luister, zal ze zeker 'Charles Aznavour' antwoorden. Daar kijk je van op, als je me hier zo ziet zitten, niet?” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties