'Mister clean sheet' sloeg weer toe tegen Club Brugge: "Wel verrast toen Vormer plots voor me opdook"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties

'Mister clean sheet' Sinan Bolat (Antwerp) sloeg weer toe tegen Club Brugge

'Mister clean sheet' sloeg weer toe tegen Club Brugge: "Wel verrast toen Vormer plots voor me opdook"

Sinan Bolat is sinds maandag weer alleen leider in het clean sheet klassement van de Jupiler Pro League. Met dertien stuks laat hij Danny Vukovic weer achter zich.

Sinan Bolat is naar eigen zeggen niet erg bezig met dat klassement - hij wist niet eens hoeveel hij er achter zijn naam had staan - , toch staat hij mooi aan de leiding. Na de wedstrijd tegen Club Brugge had hij nog maar eens lof voor zijn verdedigers en de rest van het team.

1. Sinan Bolat13 clean sheets

2. Danny Vukovic: 12 clean sheets

3. Ethan Horvath / Thomas Didillon: 9 clean sheets

"Ik zit nu aan dertien of veertien clean sheets en dat is niet enkel mijn verdienste. Ik ben mijn verdediging heel dankbaar, maar ook de jongens daarvoor. Zelfs de aanvallers leveren daarin hun bijdrage. Iedereen doet zijn job. Onze sterkte is dat we allemaal lopen en vechten voor elkaar."

Bolat beleefde geen al te drukke namiddag tegen Brugge, toch moest hij een keer snel reageren toen hij oog in oog stond met Vormer. "Gelukkig zat ik er kortbij, zodat hij de tijd niet kreeg om mij te lobben. Maar ik was eerlijk gezegd wel verrast toen hij plots voor me opdook. Het was ook op een heel belangrijk moment in de match, want dan wil je echt niet achterkomen", besloot Bolat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties