"Na Standard enkel nog naar boven kijken" & "Vrijdag wordt belangrijker dan tegen Brugge"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Antwerp staat vrijdag voor een cruciaal duel tegen Standard

"Na Standard enkel nog naar boven kijken" & "Vrijdag wordt belangrijker dan tegen Brugge"

Vrijdag ontvangt het Antwerp van Sinan Bolat Standard. Het belooft een bijzondere match te worden voor de Turkse doelman. Niet alleen omdat het tegen zijn ex-ploeg is, maar ook omdat het om een rechtstreeks duel voor de derde plaats gaat.

"De wedstrijd van vrijdag wordt nog belangrijker dan die tegen Club Brugge. Het zal alleszins weer enorm moeilijk worden, maar net zoals vandaag (tegen Club, nvdr.) zullen we op het veld stappen om die drie punten thuis te houden", aldus Bolat na de match tegen blauw-zwart (0-0).

Met een onverwachte 10/15 is Antwerp misschien wel de revelatie van deze play-offs. "Iedereen binnen de ploeg kent de eigen kwaliteiten en daarmee zijn we in staat om iedereen te verslaan. Dat hebben we wedstrijd na wedstrijd bewezen. Nu willen we absoluut winnen van Standard en dan moeten we enkel nog maar naar boven kijken."

Ondertussen staan Gent en Anderlecht ook al op respectievelijk negen en acht punten. "Ik denk dat we niet meer achterom moeten kijken, enkel naar onszelf. Of de vierde plek nu het minimum is? Stel die vraag vrijdag nog eens, dan zal er meer duidelijkheid zijn", lachte Bolat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties