Peperdure floptransfer gaat voor tweede kans bij Anderlecht (en Coucke lijkt akkoord)
Simon Wauters
Simon Wauters
| 10 reacties

Bubacarr Sanneh lijkt te willen vechten voor een basisplaats bij Anderlecht

Peperdure floptransfer gaat voor tweede kans bij Anderlecht (en Coucke lijkt akkoord)
Foto: © photonews

Het transferbeleid van Anderlecht ligt al een heel jaar onder vuur. Vooral afgelopen zomer werden er fouten gemaakt. Het kostte Luc Devroe zijn kop. Nu neemt Marc Coucke het opnieuw op voor één van die zomertransfers.

De voorzitter van Anderlecht was dinsdagavond te gast in Van Gils en Gasten. Het ging er vooral over het interview van ex-coach Hein Vanhaezebrouck, maar ook Bubacarr Sanneh kwam ter sprake. nadat Coucke uitlegde hoe de transfer van de Gambiaan ter sprake kwam, kreeg hij van Kristien Hemmerechts (ja, u leest het goed) de vraag of Sanneh blijft.

“Ja, hij gaat blijven. Absoluut, absoluut”, antwoordde Coucke. Ook Sanneh zelf lijkt niet te willen opgeven. “You can always take the easy way out and give up but real strength comes when you decide to keep pushing forward no matter what the circumstances are”, schreef de Gambiaan op Twitter. Coucke likete de tweet.

Vrij vertaald: “Je kan altijd de eenvoudigste weg kiezen door op te geven, maar je kan je pas echt onderscheiden door alles te blijven geven, hoe moeilijk het ook is.”

Sanneh lijkt in de voorbereiding op het volgende seizoen dus te willen vechten voor een basisplaats.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties