Problemen met bankzitters Carcela en Mpoku? Preud'homme verwijst de geruchten naar de prullenmand
Hannes Van Gael Jordan Horwood
Hannes Van Gael en Jordan Horwood vanuit Antwerpen
| 2 reacties

Volgens Michel Preud'homme moeten Carcela en Mpoku helemaal niet vertrekken bij Standard

Problemen met bankzitters Carcela en Mpoku? Preud'homme verwijst de geruchten naar de prullenmand
Foto: © photonews

Vrijdag was er plots wat ophef over Standard-spelers Carcela en Mpoku. Het duo mag volgens Michel Preud'homme naar verluidt andere oorden opzoeken volgend seizoen. De trainer reageerde boos op die berichtgeving na de match tegen Antwerp.

Carcela en Mpoku moesten overigens tevreden zijn met een plaats op de invallersbank. In verschillende media klonk het dat de twee de club wensten te verlaten en dat dat de reden was voor hun plekje op de bank.

Het zijn twee goeie spelers die ik graag bezig zie op training

"In het begin van het seizoen waren er wat meningsverschillen met Carcela, maar die hebben we uitgeklaard. We spraken af dat hij zijn vertrekwens nog steeds kon waarmaken, maar wel na een goed seizoen. Dit weten we dus al sinds het begin van dit jaar", verduidelijkte Preud'homme na Antwerp-Standard.

"En wat Paul-José Mpoku betreft, hij heeft aanbiedingen gekregen en heeft daarover getwijfeld. Hij zit in hetzelfde schuitje als Carcela, ze moeten allebei keuzes maken. En wat ons betreft, wij willen hen zeker houden, want het zijn goede spelers en ik ben graag met hen bezig op training"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties