Anderlecht reageert op vandalisme in Jan Breydel en roept supporters nogmaals op om match niet te verstoren
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 17 reacties

Anderlecht veroordeelt het vandalisme van hun fans in Jan Breydel

Anderlecht reageert op vandalisme in Jan Breydel en roept supporters nogmaals op om match niet te verstoren

In Jan Breydel werden deze ochtend heel wat schilderingen gevonden. De daders tekenden 'hun werk' met 'Mauves Army', de supporterskern van Anderlecht. Mauves Army is normaal gezien de sfeergroep van paars-wit, maar er huizen ook wat mensen van de harde kern in. Anderlecht veroordeelt de acties.

Anderlecht reageerde in een perscommuniqué:

De directie van RSC Anderlecht heeft met verbijstering kennis genomen van het vandalisme dat afgelopen nacht rond het stadion van Club Brugge is gepleegd. De club betreurt en veroordeelt deze feiten ten zeerste. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het werk is van enkelingen, die met een dergelijke daad het imago van de club en van de RSCA-fans schaden.

RSC Anderlecht kan in geen enkel geval aanvaarden dat in naam van de club dergelijke vormen van vandalisme of andere daden van agressie worden gepleegd.

Onze veiligheidsdiensten staan in nauw contact met die van Brugge. Alle maatregelen worden getroffen om de wedstrijd van vanavond rustig te laten verlopen. We rekenen op een sportieve houding van onze fans in en rondom het stadion van Brugge. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties