Breekt gewezen toptalent volgend seizoen helemaal door bij Standard? "Ik heb dit jaar niet veel gespeeld, maar het is geen verloren jaar"

Clint Vens
| 3 reacties
Breekt gewezen toptalent volgend seizoen helemaal door bij Standard? "Ik heb dit jaar niet veel gespeeld, maar het is geen verloren jaar"
Foto: © photonews

Standard kocht vorige zomer met de komst van Bastien, Oulare en Miangue jong en Belgisch in. Laatstgenoemde kwam amper aan spelen toe, maar er liggen mogelijk wel meer speelkansen in het verschiet voor de flankverdediger volgend seizoen.

Konstantinos Laifis zoekt komende zomer namelijk mogelijk andere oorden op. Mits een goed bod mag de Cyprioot vertrekken uit Sclessin. Voor zijn vervanging moet Standard niet ver zoeken, er klopt er namelijk eentje nadrukkelijk op de deur. 

"Ik probeer klaar te zijn wanneer de coach mij nodig heeft", zegt Miangue aan La Dernière Heure. "Ik heb dit jaar niet veel gespeeld, maar het is geen verloren jaar. Op training praten de coach, Emilio Ferrera en Eric Deflandre veel met mij en dat geeft mij veel motivatie."

Miangue verliet in 2013 de jeugd van Beerschot voor een avontuur in Italië bij de jeugdopleiding van Internazionale. Daarna speelde de voormalige Belgische belofteninternational anderhalf jaar voor Cagliari alvorens in Luik te arriveren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties