Reactie Custovic blijft optimistisch: "Het zijn alleen nog maar de kranten die zeggen dat wij gaan zakken"

Custovic blijft optimistisch: "Het zijn alleen nog maar de kranten die zeggen dat wij gaan zakken"
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Het is een belangrijke dag voor Waasland-Beveren, met de eerste bijeenkomst van de Geschillencommissie over 'Operatie Propere Handen'. Bang afwachten is het voor iedereen die betrokken is bij de club, zo ook voor trainer Adnan Custovic. Die bewaart echter het optimisme.

Ook de huidige staff en spelerskern van Waasland-Beveren worden uiteraard getroffen door iets wat vorig jaar mogelijk gebeurd is. "We focussen in de eerste plaats op het sportieve. We hebben er eigenlijk niets mee te maken. Ik blijf wel optimistisch, samen met mijn bestuur."

Hoorzittingen op komst

Custovic blijft geloven in een goede afloop voor de Waaslanders. "Dit is al twee maand aan de gang. Maar het zijn alleen nog maar de kranten die zeggen dat wij en Mechelen gaan zakken. Er gaan nog hoorzittingen komen voor de Geschillencommissie. Het is nog lang niet gedaan. We zijn nog helemaal niet veroordeeld tot 1B", benadrukt de trainer van Waasland-Beveren.

Uitgaan van het positieve

Het scenario dat het bondsparket met zijn eis op tafel legde, zou ook zonde zijn voor de coach die slaagde in zijn missie om Waasland-Beveren naar het behoud te loodsen. "Ik ga ervan uit dat we volgend seizoen in 1A spelen. We verdienen dat. We gaan wel zien."

Ondertussen moet het niet simpel zijn om de rust rond de spelersgroep te bewaren. "Op het sportieve vlak moet ik mijn job doen. Er is de spelers gezegd er in elke match 95 minuten vol voor te blijven gaan. Dit is een probleem buiten hun wil om."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties