Manager Sanneh kan situatie niet meer aanzien: "Tijd om te vertrekken"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 22 reacties

De manager van Bubacarr Sanneh vindt dat hij moet vertrekken bij Anderlecht

Manager Sanneh kan situatie niet meer aanzien: "Tijd om te vertrekken"
Foto: © photonews

Michael Verschueren en Marc Coucke prediken al maanden om geduld te hebben met Bubacarr Sanneh, maar intussen heeft geen van de drie trainers die Anderlecht dit seizoen had al veel beroep gedaan op de Gambiaanse verdediger. Zondag zat hij zelfs niet in de selectie.

Zijn manager is het beu. Modou Lamin Beyai zorgde mee voor de transfer naar Anderlecht. "Bubacarr verdient dit niet", klinkt het in HLN. "Hij is steeds professioneel. En geeft alles op training. Wel, dan zou hij tenminste een uitleg moeten krijgen als de coach niet op hem rekent. Ik snap niet dat Anderlecht hem zo links laat liggen? Ze hebben in de zomer per slot van rekening een forse som aan Buba uitgegeven. Waarom krijgt hij dan geen kans? Ik ben verrast."

Heel Anderlecht stond achter de beslissing, ook meneer Coucke

Coucke liet onlangs nog weten dat het Vanhaezebrouck was die Sanneh er absoluut bij wou. "Ontgoochelend", aldus Beyai. "Ze zijn bovendien niet waar. Héél Anderlecht stond achter de beslissing, ook meneer Coucke. Waarom zegt hij dan zulke dingen? We praten niet over een pak koekjes, hé, wel over een mens van vlees en bloed. Dit geeft ons niet het gevoel dat Anderlecht nog gelooft in Buba."

Anderlecht wil de voorbereiding van volgend seizoen afwachten, maar... "Misschien is het wel tijd om te gaan. In déze omstandigheden heeft niemand er iets aan. Desnoods op uitleenbasis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws