Bekerwinst of buiten? Jess Thorup reageert op de uitspraken van zijn voorzitter
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 12 reacties

Jess Thorup weet dat bekerwinst cruciaal is voor zijn toekomst bij AA Gent

Bekerwinst of buiten? Jess Thorup reageert op de uitspraken van zijn voorzitter
Foto: © photonews

Er staat wel wat druk op Jess Thorup na de uitspraken van voorzitter Ivan De Witte: "Enkel bekerwinst kan ons seizoen nog redden." Maar de Deen kan ermee leven. Net als met de uitspraak: "Thorup kent het DNA van de club nog niet goed genoeg."

Thorup is immers een trainer die constant aan zichzelf werkt en aan de aanpassing aan zijn club. "Ik had het vorige week met de voorzitter over dat DNA. Willen ze dat ik meer dit of dat doe? Past dat bij mijn persoonlijkheid? Het was een goed gesprek. Er kwam niets naar boven waarvan ik dacht: 'Hier pas ik niet in'", zegt hij in HLN

Maar is de bekerfinale zijn kaartje voor volgend seizoen nog trainer te zijn? "Goeie vraag, maar eentje waarop slechts één of twee mensen kunnen antwoorden. Ik ben altijd alleen maar gefocust op wat ik zelf moet doen. Anderen moeten beslissen over mijn toekomst, daar kan ik niets zinnigs over zeggen. Maar ik vind wel dat ik iets bereikt heb in de zes maanden dat ik hier ben."

Ik weet niet of er veel waren die geloofden dat we de beker konden winnen toen ik eraan begon

"Ik herinner me wat in het begin gezegd werd: 'Als wij de bekerfinale én de play-offs halen, zal dat een goed resultaat zijn.' Eens je dat bereikt hebt, kan niemand daar tevreden mee zijn. Ik zeker ook niet. Ik ben nooit tevreden over wat ik gisteren bereikte, ik wil altijd meer. Maar ik weet niet of er veel waren die geloofden dat we de beker konden winnen toen ik er aan begon."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties