"Ik zei tegen Verschaeren: ik verdedig voor jou, doe jij vooraan maar wat je moet doen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 11 reacties

Andy Najar groeit stilaan naar zijn beste niveau toe

"Ik zei tegen Verschaeren: ik verdedig voor jou, doe jij vooraan maar wat je moet doen"
Foto: © photonews

Straks gaat er nog iemand bij Anderlecht spijt krijgen dat het seizoen bijna gedaan is... Andy Najar is na een heel seizoen sukkelen immers op weg om weer de oude te worden, die indruk gaf hij alvast tegen Standard. "Ik val liever aan, maar ik doe alles voor het team!"

Najar mocht als rechtsbuiten aan de match beginnen. "Ik was zo blij en dan, na tien minuten...", kon hij er na de match wel om lachen. "Ik moest weer op de rechtsback gaan staan en kreeg Yari (Verschaeren) voor mij. Ik heb hem gezegd: kijk, ik doe het verdedigend werk wel voor jou, doe jij je ding in aanval. Alles voor het team!"

Het belette Najar zelf ook niet om een dijk van een wedstrijd te spelen. We zagen de Najar die bijwijlen verdedigers en aanvallers gek maakt. "We zitten al maanden in een lastig parket en we wisten dat we iets moesten doen voor de fans. Iedereen heeft zijn truitje vandaag heel nat gemaakt. Ik zeg je: met deze spirit kan niemand ons kloppen!"

Misschien kunnen ze het seizoen nog wat opfleuren met die vijfde plaats en mogelijk Europees voetbal. "Zolang het mogelijk is moeten we ervoor gaan", knikte de Hondurese rechterflank. "Dit moet vertrouwen geven!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties