Niet meer bij Anderlecht, wel bij Standard: er wordt nog weinig gedaan in Luik zonder Mogi Bayat

Redactie
| 27 reacties
Niet meer bij Anderlecht, wel bij Standard: er wordt nog weinig gedaan in Luik zonder Mogi Bayat
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ooit was hij kind aan huis in de burelen van Neerpede, maar nu is hij dat blijkbaar bij Standard. Mogi Bayat is de rechterhand van Bruno Venanzi geworden en zijn invloed wordt steeds groter bij de Luikse club.

S/V Magazine verwijst daarvoor naar de wintermercato. Standard had spelers en geld nodig en rekende daarvoor op Mogi. Venanzi wachtte op een bod van Udinese - waar Bayat goeie contacten mee onderhoudt - op Razvan Marin, maar dat kwam er nooit. Bayat plaatste wel de jonge Nicolas Raskin (van Gent) bij de Rouches. 

Intussen probeerde hij Mpoku naar de MLS te sluizen. Daarbij werd hij gezien in de ruimtes die voorbehouden zijn aan de spelers, wat bij sommigen voor irritatie zorgde. Bayat heeft een goeie relatie met Michel Preud'homme en met de invloedrijke teammanager Benjamin Nicaise.

Bayat werkt nauw samen met voorzitter Bruno Venanzi. Volgens het magazine gebeurt er bijna niks meer zonder de tussenkomst van Bayat. Het doet denken aan zijn samenwerking met Herman Van Holsbeeck bij Anderlecht...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties