Belangrijke Brugse pion lijkt af te haken voor cruciale partij tegen Racing Genk
Simon Wauters
Simon Wauters
| 5 reacties

Krépin Diatta haalt de topper tegen Racing Genk wellicht niet

Belangrijke Brugse pion lijkt af te haken voor cruciale partij tegen Racing Genk

Club Brugge moet zondag in het eigen Jan Breydelstadion absoluut winnen van Racing Genk als het de Limburgers nog wil bedreigen in de titelstrijd. Eén speler lijkt alleszins af te haken voor de topper.

Krépin Diatta werd op het veld van AA Gent geraakt aan de knie en moest aan de rust vervangen worden. De Senegalese flankspeler was ontroostbaar in de kleedkamer: alsof hij meteen vreesde voor het vervolg van zijn play-offs.

Of het zo’n vaart zal lopen is nog lang niet zeker. Maar de topper tegen Genk haalt hij wellicht niet. Diatta verscheen woensdag nog steeds niet op het trainingsveld en doet dat volgens Het Nieuwsblad wellicht ook donderdag niet.

Diatta is de laatste weken stevig op dreef. Bij AA Gent moest Sigurd Rosted vorig weekend al voor de rust naar de kant omdat hij de ene fout na de andere nodig had om Diatta af te stoppen en al met geel achter zijn naam stond.

Ook Benoît Poulain en Brandon Mechele trainden woensdag niet bij Club Brugge. Clinton Mata keert zondag wel terug uit schorsing.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties