Boskamp over Standard en Anderlecht: "Het kon ze geen reet interesseren" en "Ik zou hem altijd verkopen"

Boskamp over Standard en Anderlecht: "Het kon ze geen reet interesseren" en "Ik zou hem altijd verkopen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard verloor in de laatste minuut van Gent en was ook vorige week tegen Anderlecht al inspiratieloos. Volgend seizoen zullen de Rouches er heel anders uitzien, maar ook voor paars-wit heeft de ex-coach wat raad.

Standard laat het serieus afweten de laatste weken. “Het seizoen van Standard dooft als een nachtkaars uit. De Luikenaars maakten op Anderlecht al een uitgebluste indruk. Het voetbal in die match was van beide kanten uit niet goed, maar Anderlecht toonde tenminste nog wat bezieling. Dat hadden we de voorbije weken en maanden bij paars-wit ook niet meer gezien. Bij Standard zag je dat het ze geen reet kon interesseren", analyseert hij in HBvL.

Maar ook bij Anderlecht ziet hij een man die hij niet zou houden. "Lekker balletje van Trebel trouwens. Die zette met een gigantisch slechte pass Bornauw op een rode kaart en Standard in een zetel. Ik zou Trebel altijd verkopen, maar welke club gaat zijn riante loon overnemen? Ach, Anderlecht bleef met tien man 80 minuten lang makkelijk overeind. Benieuwd hoe beide ploegen volgend seizoen eruitzien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties