Fans Essevee zijn het beu, confrontatie op zondagtraining en boycot: "Steken onze tijd en energie niet meer in deze spelers"

Fans Essevee zijn het beu, confrontatie op zondagtraining en boycot: "Steken onze tijd en energie niet meer in deze spelers"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft maar één overwinning in play-off 2. De forfaitnederlaag in de derby van zaterdag tegen KV Kortrijk is echter de druppel geweest. De supporters zijn het beu en nemen drastische acties.

De spelers, het bestuur, coach Francky Dury... iedereen ligt onder vuur na de 0-5 thuisnederlaag tegen KV Kortrijk. Voor de fans was het al een moeilijk seizoen en in de derby hadden ze een reactie verwacht.

Niets was minder waar: een vijfde opeenvolgende nederlaag in de 'Vlasico' was het gevolg. De supporters zijn het beu en verzamelen om 10 uur aan het Regenboogstadion om naar de training te trekken en hun grieven duidelijk te maken. 

Harde kern: "Dikke middelvinger"

Daarbovenop leggen de supportersclubs voor dinsdag geen bussen in voor de verplaatsing naar Waasland-Beveren. Als ze geen inzet zien van hun spelers willen ze hen ook niet meer aanmoedigen.

De harde kern van Essevee gaat zelfs nog een stapje verder. Zij zullen niet naar de training komen en ook de laatste twee wedstrijden niet komen opdagen. Een actie die ze al begonnen waren tijdens de tweede helft van het debacle zaterdagavond. "Een dikke middelvinger naar de mentaliteit van de staf en spelers. Wij steken onze tijd en energie niet meer in deze spelers", klinkt het hard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties