Trossard: "Kinderdroom" & "Kans dat dit mijn afscheid was"
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 4 reacties

Aanvoerder Trossard beleeft zijn kinderdroom met Genk

Trossard: "Kinderdroom" & "Kans dat dit mijn afscheid was"
Foto: © photonews

Leandro Trossard beleefde zondag het hoogtepunt uit zijn nog jonge carrière. In zijn eigen Genk mocht hij als aanvoerder de beker in de lucht steken. "Niet te beschrijven", reageert hij.

"Het is moeilijk om mijn gevoel te beschrijven", vertelt hij in gesprek met Voetbalkrant. "We hebben een ongelooflijk parcours afgelegd dit seizoen."

Het moment dat hij de beker in de lucht mocht steken, zal hij nooit vergeten. "Dat is een kinderdroom die uitkomt. Ik ben als sinds kleine jongen supporters van Racing Genk. Ik kan dit niet in woorden uitdrukken."

Na 55 minuten haalde Philippe Clement de aanvoerder naar de kant, onder een daverend applaus. Maar is dat ook het afscheid van Genk? "Het doet heel veel dat de supporters zo applaudisseerden."

"Er bestaat een kans dat dit mijn afscheid is, maar er is nog niets definitief besloten dus is het moeilijk om daar nu op te antwoorden."

Coach Clement was ook vol lof over Trossard. "Ik wilde hem die applausvervanging gunnen, zeker ook omdat hij zijn rol als aanvoerder in de play-offs zo sterk heeft vervuld. Hij is dit seizoen nog sterk gegroeid. Proficiat!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties