Gefrustreerde Cobbaut: "Je kan het moeilijk uitleggen, kutseizoen!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Elias Cobbaut had zich zijn eerste jaar bij Anderlecht helemaal anders voorgesteld

Gefrustreerde Cobbaut: "Je kan het moeilijk uitleggen, kutseizoen!"
Foto: © photonews

Het was een raar jaar voor Elias Cobbaut. Binnengehaald als grote belofte van het Belgisch voetbal, daarna een zware blessure die langer aansleepte dan nodig, opzijgeschoven door Fred Rutten en opgevist door Karim Belhocine. En nu Europees voetbal gemist.

Het was dan ook niet echt de meest happy Cobbaut die voor de pers verscheen. Als ogen konden doden... "Jullie hebben die match ook gezien hé. Jullie hebben het seizoen gezien hé. De eerste ploeg in 55 jaar zijn die Europees voetbal mist, da's niet leuk. Zo wil je je vakantie niet beginnen. Of naar de nationale ploeg trekken... Hoe je dit moet uitleggen. Ik kan het in ieder geval niet. Kutseizoen ja."

Het enige goeie nieuws van de dag was de terugkeer van Vincent Kompany. Iets waar ze in de spelersgroep ook naar uitkijken. "Ik heb het op mijn gsm gezien. Je kon het wel vermoeden na dat eerste bericht, maar toch... Tuurlijk kijk ik er naar uit om met zo'n persoonlijkheid samen te spelen. Iedereen was wel positief. Zo'n leiderstalent hebben we nodig. Zeker met zijn kwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties