BREAKING: Club Brugge bedankt Ivan Leko en zijn technische staf voor bewezen diensten
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 77 reacties

Ivan Leko krijgt geen nieuw contract bij Club Brugge

BREAKING: Club Brugge bedankt Ivan Leko en zijn technische staf voor bewezen diensten

Club Brugge heeft dinsdag in een persbericht officieel bekend gemaakt dat het niet verder gaat met Ivan Leko en zijn technische staf.

"Naast het contract van Ivan worden ook de contracten van zijn directe medewerkers T2 Rudi Cossey, T3 Edward Still, keeperstrainer Tomislav Rogic en video-analist Nicolas Still niet verlengd. Allen kwamen samen met Ivan naar Club. We willen ook hen van harte bedanken", deelde blauw-zwart mee via de webstek.

"We kunnen terugblikken op een succesvolle twee seizoenen waarin we kampioen werden en de tweede plaats pakten. Het 5e jaar op rij dat we in de top-2 eindigen trouwens, een bewijs van stabiliteit. We wensen Ivan het allerbeste in zijn verdere carrière", aldus voorzitter Bart Verhaeghe.

Ook Ivan Leko zelf had nog een boodschap. "Ik ben de Club en in het bijzonder Vincent en Bart eeuwig dankbaar voor de kans die ik kreeg. (...) Ik kijk met een warm gevoel terug op mijn periode bij Club en wens hen alle succes de komende seizoenen. Dankjewel", aldus de Kroaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties