Stilaan een janboel? Voorzitter Geschillencommissie Hoger Beroep gaat in op vragen verdediging en doet Ebe Verhaegen een verzoek

Redactie
| 2 reacties
Stilaan een janboel? Voorzitter Geschillencommissie Hoger Beroep gaat in op vragen verdediging en doet Ebe Verhaegen een verzoek
Foto: © photonews

In 'Operatie Propere Handen' stond er dinsdag opnieuw een belangrijke dag op het programma met de verdediging van Waasland-Beveren. Daarbij kwamen ook enkele bijzondere zaken naar boven.

Wie had verwacht dat Waasland-Beveren de zwarte piet integraal zou doorspelen naar KV Mechelen als club? Die kwam meer dan bedrogen uit. "Er is nooit rechtstreeks contact geweest met Malinwa", klonk het bij Huyck, Van Remoortel, Clippeleyr en co. 

Sms'en?

Dat die laatste aan zijn voorzitter aangaf sms'en en mails te moeten wissen van Mechelen? "Dat ging over sms'jes van supporters en over de gemoedsrust van Huyck. Niet over matchfixing", klonk het. De eenzijdigheid van de telefoontaps werd ook opnieuw aangekaart.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft de voorzitter van de Geschillencommissie Hoger Beroep ondertussen ook om een schriftelijke verklaring gevraagd van onderzoekscoördinator Ebe Verhaegen over hoe hij de telefoontaps heeft verkregen van het Parket. Verschillende mensen hebben in hun verdediging daar al op gehamerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties