Sportief raadgever van Antwerp vreest geen leegloop: "Kans dat Mbokani vertrekt even groot als dat hij blijft"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 22 reacties

Mbokani, Van Damme, Bolat: mogelijke vertrekkers, maar Antwerp vreest geen leegloop

Sportief raadgever van Antwerp vreest geen leegloop: "Kans dat Mbokani vertrekt even groot als dat hij blijft"
Foto: © photonews

Sven Jacques, sportief raadgever bij Antwerp, heeft gereageerd op de transfergeruchten die er over sommige van zijn spelers heersen. Hij zegt dat hij geen leegloop vreest.

Jacques had het ook even heel kort over trainer Laszlo Bölöni. "Wat hij gedaan heeft, is gewoon top. Hij heeft nog een jaar contract en we gaan ervan uit dat hij volgend jaar nog op de bank zit bij ons", was de sportief raadgever van RAFC duidelijk bij Sporza.

Na de aankondiging van Mbokani op zondag dat het wellicht zijn laatste match voor Antwerp was zijn alle schijnwerpers op de 33-jarige spits gericht. "De kans dat hij blijft is even groot als de kans dat hij vertrekt. Die uitspraak verandert daar niet veel aan."

Nog geen concreet voorstel

"Ik denk dat hij hier wel tevreden is met de ploeg, de supporters, de staf… Hij is sowieso gecharmeerd door de club, maar op zijn leeftijd speelt er meer mee dan alleen het gevoel."

Naast Mbokani zijn ook Van Damme en Owusu einde contract én Bolat wordt genoemd bij andere clubs. "Dan wordt er gespeculeerd over een verlenging of een mogelijke verkoop. Maar op dit moment hebben we van geen enkele club een concreet voorstel gekregen. We vrezen geen leegloop van de ploeg na een topjaar, zoals dat bij Genk wel het geval is", besloot Jacques.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties