Bolat eist duidelijkheid van Antwerp: "En nu hoor ik dat er al met andere keepers is gepraat"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 24 reacties

Sinan Bolat wil duidelijkheid over zijn toekomst bij Antwerp

Bolat eist duidelijkheid van Antwerp: "En nu hoor ik dat er al met andere keepers is gepraat"

Sinan Bolat is aan twee sterke seizoenen bezig bij Antwerp en is mee een van de steunpilaren van het huidige succes. Hij eist nu meer duidelijkheid van de club omtrent zijn toekomst.

De Turkse doelman ligt nog één jaar onder contract bij Antwerp, maar hier en daar wordt er over een vertrek gespeculeerd. En ook al over een nieuwe doelman, wat volgens Bolat van weinig respect getuigt.

"Ik ben ontgoocheld omdat ik hoor dat de club met andere keepers onderhandelt, terwijl ze naar mij niet duidelijk zijn", liet Bolat weten in Het Laatste Nieuws. Enkele dagen geleden bevestigde Paul Allaerts (Moeskroen) dat Antwerp had geïnformeerd naar Jean Butez.

Het lot ligt in hun handen

"Tot dusver hoorde ik nog niks van het bestuur. Nochtans heb ik liever dat ze eerlijk zijn. Willen ze door met mij: ja of nee? Dan heb ik er geen probleem meedat ze met vervangers praten. Maar na mijn prestaties van de voorbije twee jaar verdien ik meer duidelijkheid dan dit."

Want een vertrek is zeker aan de orde. "Het lot ligt nu in hun handen. Ik heb genoeg opties, maar ik moet weten wat Antwerp wil", besloot de Turkse goalie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties