Manuel Benson laat zich uit over zijn toekomst: "Dat zou een stap achteruit zijn"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 4 reacties

Manuel Benson keert na uitleenbeurt bij Moeskroen terug naar Genk, maar droomt van het buitenland

Manuel Benson laat zich uit over zijn toekomst: "Dat zou een stap achteruit zijn"
Foto: © photonews

Manuel Benson keert deze zomer terug van Moeskroen naar KRC Genk, dat hem het afgelopen seizoen uitleende aan de Henegouwers. Bij de Limburgers ligt hij nog twee seizoenen onder contract, maar hij droomt toch al van iets anders.

De 22-jarige winger deed het goed bij Moeskroen en maakt nu de terugkeer naar KRC Genk, waar hij mogelijk zijn kans zou krijgen.

"Ik weet niet wat ik volgend seizoen ga doen", aldus Benson zelf in gesprek met Footmercato. "Normaal gezien keer ik terug naar Genk."

Transfer in België? Zou stap achteruit zijn

Benson is er niet bij op het EK voor beloften in Italië en San Marino: "En dus kan er nu al gesproken worden met eventuele geïnteresseerde clubs. We gaan zien wat er gaat bewegen, maar ik lig nog twee seizoenen onder contract bij Genk."

"Genk is de beste ploeg van België momenteel, dus als ik er vertrek zal het naar het buitenland zijn. Een andere club in België? Dat zou een stap achteruit zijn en ik wil vooruit gaan. Er zijn al Franse clubs die me hebben gecontacteerd en de Ligue 1 is een mooie competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties