OFFICIEEL: Sergio Leon trekt naar Levante

Redactie
OFFICIEEL: Sergio Leon trekt naar Levante
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Griezmann - Verstraete - Rakitic - Mbappe Lottin - Bongonda - Castro-Montes - Openda

OFFICIEEL: Sergio Leon trekt naar Levante

Sergio León verlaat Real Betis en heeft getekend bij Levante. De dertigjarige speler zal de komende drie jaar uitkomen voor de Spaanse topklasser.

Transfernieuws en Transfergeruchten 12/06

"Beste coach ter wereld": geeft Lukaku voorzetje richting zijn nieuwe club Internazionale? Analisten stellen zich alvast vragen

Romelu Lukaku gaf het na de wedstrijd tegen Schotland aan dat hij na zijn vakantie de best mogelijke keuze zal maken voor zijn carrière. Een einde aan zijn avontuur bij Manchester United, op naar een nieuw land en nieuwe lucht? (Lees meer)


'Real Madrid gaf al meer dan 300 miljoen euro uit deze zomer, maar mikt ook nog op absolute toptransfer'
Foto: © photonews

'Real Madrid gaf al meer dan 300 miljoen euro uit deze zomer, maar mikt ook nog op absolute toptransfer Kylian Mbappé'

Real Madrid heeft er zin in op de transfermarkt. Het heeft inmiddels al vijf nieuwkomers binnengehaald en daarvoor héél wat geld uitgegeven. Maar: er komt nog een volgende golf aan van mogelijke nieuwkomers, waarbij de Koninklijke erg diep in de buidel wil tasten. (Lees meer)


'Napoli is serieus bod aan het voorbereiden op PSV-ster'

Hirving Lozano staat in de belangstelling van heel veel ploegen. Chuckie maakte dit seizoen opnieuw indruk bij PSV. De Mexicaanse winger zou volgens Gazzetta dello Sport tot 50 miljoen euro kunnen opleveren, want dat bod is Napoli aan het voorbereiden. 


Voorzitter duidelijk: "Griezmann naar Barcelona"

Antoine Griezmann speelt volgens Atlético Madrid-directeur Miguel Ángel Gil Marín vanaf volgend seizoen voor Barcelona. Een belangrijk nieuwtje toch wel. 


'Belgische topclubs azen op Griekse middenvelder (9 goals, 10 assists)': Wat is er écht aan de hand?

Hij beleefde een degelijk seizoen in Griekenland, maar Petros Mantalos staat nog steeds te boek als een raspaardje. En dus zal het niet makkelijk zijn om hem los te weken. En toch ... (Lees meer)


AC Milan bereidt een bod voor op Lois Openda van Club Brugge

AC Milan wordt af en toe genoemd als mogelijke overnemer voor flankspeler Danjuma, maar nu zouden ze een bod willen uitbrengen op een andere aanvallend ingestelde speler van de vicekampioen. (Lees meer)


Zoals verwacht: Real heeft opnieuw beet

Het hing al even in de lucht, maar Ferland Mendy is nu ook officieel lid van Real Madrid. Dat hebben de Madrilenen bekendgemaakt via de sociale media.


'Opvolger Wesley staat al klaar'

In de zoektocht naar een opvolger voor Wesley Moraes is de naam van Jan Hurtado, een 19-jarige aanvaller uit Venezuela, opnieuw opgedoken bij Club Brugge. 


OFFICIEEL: Solksjaer heeft zijn eerste pion nu helemaal beet

Daniel James is nu ook officieel van Manchester United. The Mancunians hebben de deal nu ook helemaal bevestigd.


Virton wapent zich voor 1B met Luxemburgs topschutter

Samir Hadji maakt de overstap van het Luxemburgse Fola Esch naar Excelsior Virton, dat volgend seizoen in 1B aantreedt. Hij werd topschutter in de Luxemburgse competitie en tekende een tweejarig contract bij de kersverse promovendus.


Smolders maakt de definitieve overstap van Malinwa naar Lier

KV Mechelen stalde Hannes Smolders het afgelopen seizoen een half seizoen bij Lierse Kempenzonen. De Pallieters lijken tevreden over de huurling, want ze nemen hem nu ook definitief over.


David James verruilt Swansea voor Manchester United

Wat al weken in de lucht hing, is eindelijk een feit: Daniel James trekt komend seizoen naar Manchester United. De 21-jarige Welshman heeft zo zijn droomtransfer te pakken. Hij tekent in Manchester een contract voor vijf seizoenen. (Lees meer)


Manchester United klopt aan bij Barça voor middenvelder

Manchester United is op zoek naar versterking voor het middenveld en denkt daarbij aan Ivan Rakitic. Volgens SPORT zouden de Red Devils reeds geïnformeerd hebben bij Barcelona voor de Kroatische vicewereldkampioen. 


Callum Hudson-Odoi wil garanties bij Chelsea

Callum Hudson-Odoi kan een contract van 112.000 euro per week ondertekenen bij Chelsea, maar het Brits toptalent zou daar speelgaranties voor in ruil willen krijgen. Dat meldt Sun Sport.


Théo Bongonda heeft zijn medische testen afgelegd bij Genk, transfer weldra officieel
Foto: © photonews

Het is wachten op de officiële bekendmaking van de transfer van Bongonda naar Racing Genk

De transfer van Théo Bongonda van Zulte Waregem naar KRC is bijna rond. De talentvolle winger heeft zijn medische testen reeds afgelegd en nu is het nog slechts een kwestie van uren of dagen voordat de transfer officieel wordt bevestigd door alle partijen. (Lees meer)


Gabriel Mercado, basisspeler voor Argentinië op het WK2018, tekent contract in Qatar

Argentijns international Gabriel Mercado verlaat FC Sevilla. De verdediger heeft een lucratief contract getekend in Qatar. (Lees meer)


KRC Genk Ladies blijven zich maar versterken

De KRC Genk Ladies willen volgend seizoen voor de prijzen strijden in de Super League en doen daartoe heel wat transfers. (Lees meer)


Standard wil doelman Vanja Milinkovic-Savic weghalen bij Torino

Aangezien Guillermo Ochoa Standard deze zomer wellicht gaat verlaten, moeten de Rouches op zoek naar een nieuwe doelman. (Lees meer)


Luindama is nog steeds eigendom van Standard

Officieel ligt Christian Luyindama nog steeds onder contract bij Standard. De Congolese verdediger werd tijdens de wintermercato verhuurd aan Galatasaray. Zijn aankoopoptie zal wellicht worden gelicht. Volgende week wordt er een akkoord verwacht.


'Gent is bijna rond met Castro-Montes'

KAA Gent zal zich weldra versterken met flankverdediger Alessio Castro-Montes van KAS Eupen. De transfer is in kannen en kruiken, op een handtekening van Ivan De Witte na meldt Het Belang van Limburg.


Premier League-club gaat vol voor Birger Verstraete
Foto: © photonews

Birger Verstraete wordt het hof gemaakt door Watford

KAA Gent zal volgend seizoen wellicht niet langer kunnen rekenen op de dienste van middenvelder Birger Verstraete. Die staat namelijk voor een vertrek naar de Premier League. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties