Transfernieuws en Transfergeruchten 11/06: De Rossi - Trebel - Cisse - El Kaddouri - De Ligt - Odegaard - Lee - Abdi

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 11/06: De Rossi - Trebel - Cisse - El Kaddouri - De Ligt - Odegaard - Lee - Abdi
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Rossi - Trebel - Cisse - El Kaddouri - De Ligt - Odegaard - Lee - Abdi

Ajax toont interesse in Quincy Promes

Ajax heeft er een meer dan uitstekend seizoen opzitten. Vooral in de Champions League maakten ze furore en dat is ook de buitenlandse topclubs niet ontgaan. Er zouden veel spelers kunnen vertrekken, dus is Ajax op zoek naar enkele versterkingen. Eén daarvan zou Quincy Promes kunnen worden. (Lees meer)


Bologna toont interesse in Tomiyasu

STVV heeft er een uitstekend jaar op zitten. Ze haalden bijna play-off 1 en dat is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan. Zo zou centrale verdediger Tomiyasu op serieuze belangstelling kunnen rekenen. (Lees meer)


Decarli gaat bij VFL Bochum voetballen

Club Brugge neemt afscheid van Saulo Decarli. De centrale verdediger werd in de zomer van 2017 overgenomen van Braunschweig, maar de Zwitser kon zich nooit echt doorzetten bij Club Brugge. Hij trekt nu naar VFL Bochum. (Lees meer)


Adrien Trebel kan op interesse van Olympiakos rekenen

Adrien Trebel kende, net zoals zijn club Anderlecht, een wisselvallig seizoen. Omdat hij één van de grootverdieners is bij Anderlecht, lijkt hij dan ook te mogen vertrekken. Zijn ex-club FC Nantes toonde al interesse, maar nu zou er een extra kaper op de kust zijn. (Lees meer)


Eupen wil linksachter Ali Abdi transfervrij overnemen

Het is voorlopig nog rustig aan inkomende zijde bij Eupen. Volgens Tunesische media zou dat echter snel kunnen veranderen. (Lees meer)


Ajax zou een akkoord hebben met FC Barcelona over de transfer van De Ligt

Wie wordt de volgende club van Matthijs de Ligt? Die vraag gaat al enkele weken de ronde. PSG leek de Nederlander binnen te halen, maar nu zou het toch FC Barcelona zijn dat een akkoord heeft bereikt met Ajax over De Ligt. (Lees meer)


Ajax en PSV willen Kang-in Lee weghalen bij Valencia

In de zoektocht naar versterking zijn Ajax en PSV uitgekomen bij dezelfde speler: Kang-in Lee van Valencia. (Lees meer)


Is Ajax de volgende bestemming van Odegaard?

Martin Odegaard ligt nog tot 2021 onder contract bij Real Madrid en wordt volgend seizoen opnieuw uitgeleend. In de Nederlandse pers verwachten ze dat het Noorse toptalent voor Ajax zal kiezen.


Mardochee Nzita verlaat de jeugd van Anderlecht voor Perugia

Sporting Anderlecht vertrouwt sterk op de eigen jeugd in de huidige clubvisie. Jongens bij de club houden is echter niet altijd zo simpel... (Lees meer)


De Rossi gaat in de MLS aan de slag

Daniele De Rossi kondigde na jarenlange trouwe diest zijn afscheid aan bij AS Roma. Volgens ESPN zou de ervaren Italiaan nu een overeenkomst hebben met Los Angeles FC uit de MLS.


Standard wil Omar El Kaddouri (ex-Napoli) weer naar België halen

Gisteren konden we u al melden dat Standard een bod heeft gedaan op de Kosovaar Rrahmani. Nu zouden de Rouches ook hun oog hebben laten vallen op een gewezen speler van Napoli. (Lees meer)


Antwerp heeft een bod gedaan op Ibrahima Cissé (ex-Standard en KV Mechelen)

Antwerp wil de rangen versterken met een oude bekende uit de Jupiler Pro League: Ibrahima Cissé. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties