Martinez onthult welke twee belofteduivels dicht bij het A-team staan
Redactie
| 6 reacties

Roberto Martinez acht Zinho Vanheusden en Landry Dimata stilaan klaar voor het grote werk

Martinez onthult welke twee belofteduivels dicht bij het A-team staan
Foto: © photonews

De jonge Duivels kijken zondag hun leeftijdsgenoten uit Polen in de ogen in hun eerste wedstrijd op het Europees Kampioenschap in Italië en San Marino. Roberto Martinez zal als bondscoach van de Rode Duivels ongetwijfeld een aandachtig toeschouwer zijn.

Sommige van onze Rode Duivels worden al een dagje ouder en dus kijkt onze bondscoach wie er in de toekomst hen kan vervangen. In Het Laatste Nieuws onthult Martinez twee spelers van de U21-generatie die dicht bij de A-kern staan, al zijn ze er allebei niet bij in Italië en San Marino. 

Klaar voor het grote werk

De eerste was dit seizoen sterkhouder achterin bij de Rouches: "Hem kan ik wel vermelden, omdat hij geblesseerd moest afhaken: ik verwachtte veel van Vanheusden. Hij is iemand die ik stilaan klaar acht voor de Rode Duivels."

De tweede die in aanmerking komt, kende een furieus seizoensbegin, maar deemsterde daarna samen met zijn team helemaal weg: "Ik volgde Dimata al bij KV Oostende. Sinds zijn passage bij Wolfsburg en zijn vertrek naar Anderlecht heeft hij veel aan maturiteit gewonnen. Hij was al dicht bij een selectie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties