Eupen weigert Engels miljoenenbod voor Van Crombrugge
Simon Wauters
Simon Wauters
| 7 reacties

Eupen kon Hendrik Van Crombrugge verkopen voor anderhalf miljoen euro

Eupen weigert Engels miljoenenbod voor Van Crombrugge

Eupen legde deze week de 22-jarige Ortwin De Wolf vast tot 2022. Toch wil het Hendrik Van Crombrugge niet zomaar laten gaan.

De Wolf komt over van Lokeren, waar hij vorig jaar 31 wedstrijden speelde. De doelman van de Belgische U21 zakt dus niet mee naar 1B met de Waaslanders. Eupen betaalde zo’n 750.000 euro om hem binnen te halen.

De jonge doelman moet bij Eupen Hendrik Van Crombrugge opvolgen. Eupen kon Van Crombrugge volgens Het Nieuwsblad voor anderhalf miljoen euro verkopen aan de Engelse tweedeklasser Luton, maar weigerde de aanbieding. Of de Engelsen een tweede bod overwegen, is nog niet duidelijk. 

Van Crombrugge ligt nog maar één seizoen onder contract bij de club uit de Oostkantons en lijkt deze zomer te gaan vertrekken. Van Crombrugge speelde de afgelopen seizoenen 178 wedstrijden voor Eupen. Hij werd al meermaals genoemd bij verschillende Belgische topclubs.

De doelman lijkt sowieso één van de duurste uitgaande transfers uit de clubgeschiedenis te worden. Eupen ontving acht miljoen euro voor Henry Onyekuru (naar Everton) en vijf miljoen voor Moussa Wagué (naar Barcelona).

Mamadou Sylla vertrok voor iets minder dan vier miljoen euro naar AA Gent. Van Crombrugge wordt deze zomer meer dan waarschijnlijk de nummer vier in dat rijtje.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties