KVM-aanvaller Togui legt de lat wel bijzonder hoog voor zichzelf
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 7 reacties

Togui wil dit seizoen zeker tien doelpunten maken

KVM-aanvaller Togui legt de lat wel bijzonder hoog voor zichzelf
Foto: © photonews

Om een rustig seizoen te kunnen doormaken, hoopt promovendus KV Mechelen op de beste William Togui te kunnen rekenen. In 1B toonde de Ivoriaan wel zijn potentieel, maar moest hij uiteindelijk toch zijn basisplaats afstaan aan De Camargo. Inmiddels ligt Togui weer in de bovenste schuif bij de coach.

Wouter Vrancken liet zich tijdens de voorbereiding al lovend uit over zijn aanvaller. "Ik heb keihard gewerkt in de voorbereiding om klaar te zijn voor 1A. Hopelijk gaat het zijn vruchten afwerpen", zegt Togui zelf in GvA. Het zware verlies in de Supercup speelt niet meer in de hoofden. "Na die match zaten we toch met een aantal vraagtekens. Op training hebben we het vertrouwen in het team kunnen herstellen. De moral zit goed."

De verwachting is dat KV Mechelen in de meeste wedstrijden wel wat ruimte zal krijgen en daar moet Togui wel raad mee weten. "Ik weet niet of mijn specifieke kwaliteiten beter passen bij 1A dan bij 1B. Dat zal moeten blijken. Ik weet alleen dat de coach houdt van mijn profiel. Hij speelt graag snel diep. Met mijn snelheid en duelkracht zal ik daar hopelijke een belangrijke rol in spelen."

Ik hoop zeker tien doelpunten te maken 

De spits koestert zelf dan ook torenhoge verwachtingen. "Ik hoop dit seizoen toch zeker tien doelpunten te maken. Minstens, hé." Indien dat lukt, kan het ook een opstapje worden naar iets groters. "Iedereen weet dat deze competitie een springplank kan zijn naar een mooie transfer. Ik wil op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Op dat vlak belooft dit dus een heel belangrijk seizoen te worden voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties