Waasland-Beveren-voorzitter Dirk Huyck na de bewogen negen maanden: "Ik zal iets minder snel het goede in de mensen zien"
Redactie
| 28 reacties

Dirk Huyck draagt de gevolgen van de zaak 'Propere Handen'

Waasland-Beveren-voorzitter Dirk Huyck na de bewogen negen maanden: "Ik zal iets minder snel het goede in de mensen zien"
Foto: © photonews

Dirk Huyck heeft in onzekerheid geleefd. Of hij nog voorzitter van Waasland-Beveren zou kunnen blijven bijvoorbeeld... De zaak 'Propere Handen' heeft wondes geslagen.

Huyck heeft steeds zijn onschuld staande gehouden. Hij schreef voor de Geschillencommissie ook zelf zijn eigen teksten. Hij werd niets ten laste gelegd achteraf, maar... "Ik zal iets minder snel het goede in de mens zien en me nog iets meer beschermen. Ik was een zeer open, benaderbaar voorzitter, iedere makelaar die om een afspraak vroeg, heb ik ontvangen", zegt hij in S/V Magazine.

"Dat ga ik nu iets meer inkapselen, maar de negatieve flow die er is geweest is nu stilaan weer een positieve. Die negen maanden zijn met één uitspraak niet uitgewist, dat kan niet. Maar ik voel wel dat het vertrouwen voor honderd procent terug is. Daarom ga ik nog harder werken, om de club uit de schaduw te halen. De bedoeling is om nog een keer zo’n goed seizoen te maken, zoals twee jaar geleden, toen we wat kleur kregen.’

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties