KVM-kapitein vol vertrouwen naar Anderlecht: "Anderlecht heeft onze eerste twee matchen ook gezien"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Onur Kaya wil voor de eerste keer in zijn carrière gaan winnen in Anderlecht

KVM-kapitein vol vertrouwen naar Anderlecht: "Anderlecht heeft onze eerste twee matchen ook gezien"
Foto: © photonews

Onur Kaya heeft negen jaar in de jeugd van Anderlecht gespeeld. De kapitein van KV Mechelen heeft echter nog nooit kunnen winnen in het Astridpark. Volgens de waarnemers maken ze vanavond wel een goeie kans. "Maar het blijft wel Anderlecht hé", klinkt het bescheiden.

KV Mechelen lijkt verder te staan dan Anderlecht momenteel. "Deze ploeg weet perfect hoe ze moet spelen", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Op dat vlak hebben we nog een voorsprong op veel andere teams in België. Veel ploegen zijn nog aan het zoeken. Wij niet. Op een paar uitzonderingen na is dit nog altijd dezelfde ploeg van vorig seizoen. En we hebben in het voorbije jaar samen zoveel meegemaakt dat niets ons nog uit ons lood kan slaan."

Anderlecht is één van die ploegen die nog zoekende is. “We zijn dan ook niet bang of zo. Ik zeg alleen dat we moeten uitkijken. Eerst en vooral moeten we zorgen dat we zelf het niveau halen van in onze vorige wedstrijden. Die heeft Anderlecht ook gezien. Ze gaan ons daar dus zeker niet onderschatten. "

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties