Mulder snoeihard voor Anderlecht en Kompany: "Hij maakt het trainerschap belachelijk" en "Hij zal het zelf wel gewild hebben"
Redactie
| 63 reacties

Jan Mulder ongemeen hard voor Vincent Kompany en RSC Anderlecht

Mulder snoeihard voor Anderlecht en Kompany: "Hij maakt het trainerschap belachelijk" en "Hij zal het zelf wel gewild hebben"
Foto: © photonews

Vincent Kompany en RSC Anderlecht hebben de competitiestart volledig gemist. Alles en iedereen heeft tegenwoordig een mening over het statuut van speler-manager van de Rode Duivel. Jan Mulder is alvast geen fan.

En dat is dan nog zacht uitgedrukt. Jan Mulder is ongemeen hard voor Vincent Kompany. Hij laat geen spaander heel van de speler-manager. 

"Kompany maakt het trainerschap belachelijk", aldus Mulder bij VTM Nieuws. "Hij heeft geen diploma, geen ervaring,... Hij heeft niets."

En de voormalige sterkhouder van paars-wit is op dreef. "Wie heeft die combinatie speler-manager eigenlijk bedacht? Het is simpelweg onmogelijk. Marc Coucke? Michael Verschueren? Kompany zal het wel zelf gewild hebben."

Mulder vreest dan ook voor de komende wedstrijden. "Geduld kan niet eeuwig zijn. Er moet eerst en vooral vechtlust komen."

Wie heeft die combinatie speler-manager eigenlijk bedacht? Het is simpelweg onmogelijk

Jan Mulder

"En dat is moeilijk te bereiken wanneer er met Kompany een speler boven de kleedkamer gaat staan", besluit de Nederlander. "Volgens mij is de sfeer in de kleedkamer niet optimaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties