Mehdi Bayat hekelt beslissing Pro League om match tegen Club Brugge uit te stellen: "Of we zaterdag zullen spelen? Geen idee"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 62 reacties

Mehdi Bayat hekelt beslissing Pro League om match tegen Club Brugge uit te stellen

Mehdi Bayat hekelt beslissing Pro League om match tegen Club Brugge uit te stellen: "Of we zaterdag zullen spelen? Geen idee"
Foto: © photonews

Charleroi verloor met 3-1 op het veld van Zulte Waregem en kijkt zo met een 5 op 12 aan tegen zijn volgende wedstrijd tegen Club Brugge. Maar wordt die wel gespeeld dit weekend? De Pro League wil de match uitstellen, bij de Zebra's zijn ze niet akkoord.

"Natuurlijk willen we dat de Belgische ploegen in Europa zover mogelijk geraken en dat ze beschermd worden", aldus Mehdi Bayat in een reactie na het treffen bij Zulte Waregem. "Maar we begrijpen niet hoe de beslissing tot stand is kunnen komen."

Geen akkoord

"We hebben duidelijk aangegeven dat we niet akkoord waren toen de Pro League ons de vraag stelde, vervolgens hebben ze aangegeven dat we wél akkoord zijn - dat klopt dus niet en is een communicatiefout, duidelijk."

"Dat Antwerp en Gent er onderling kunnen uitkomen om hun wedstrijd te verplaatsen? Dat versta ik, ze zijn er beiden beter door. Maar wij willen niet het slachtoffer worden ... Wij zijn niet betrokken als club, dus vraagt men ons om een gunst. De timing is ook niet echt leuk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties