Sheffield United schuwt alle risico's: Verrips nog tijdje zoet met plek in tribune
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 8 reacties

Sheffield United gaat Verrips niet opstellen zolang FIFA overstap onderzoekt

Sheffield United schuwt alle risico's: Verrips nog tijdje zoet met plek in tribune
Foto: © photonews

Michael Verrips zal niet meer in actie komen voor KV Mechelen, maar zijn debuut voor Sheffield United is wellicht ook niet voor morgen. Nochtans was het zondag groot feest in Sheffield: de promovendus klopte in eigen huis Crystal Palace. Verrips kon die zege niet op het veld meevieren.

Sheffield United had op negen augustus de komst van Verrips met veel toeters en bellen aangekondigd. Voorlopig is er echter geen sprake van de Nederlander in de selectie van United. Niet op de openingsspeeldag bij Bournemouth en ook niet in de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace.

KV Mechelen stapte immers naar de FIFA om zijn eenzijdige contractbreuk te aan te klagen. Er loopt momenteel een onderzoek naar de overstap van Verrips naar de Engelse Premier League-club. De FIFA heeft nog niet laten weten wanneer het denkt dat onderzoek af te ronden.

Risico op forfaitnederlaag

Zolang het lopende is, hoeft Verrips in elk geval niet te rekenen op speelkansen. Met hem op het wedstrijdblad zou Sheffield immers het risico lopen een forfaitnederlaag toegewezen te krijgen. Voorlopig zal de doelman dus nog wat geduld moeten tonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties