Het draait voorlopig niet bij KSV Roeselare: kunnen ze zich redden in 1B?
Nils Wens
| 4 reacties

Het ziet er voorlopig niet goed uit voor KSV Roeselare

Het draait voorlopig niet bij KSV Roeselare: kunnen ze zich redden in 1B?
Foto: © photonews

Het draait voorlopig niet bij KSV Roeselare. De club haalde 1 op 9 in 1B en vorig weekend werden ze met 4-1 ingeblikt door Westerlo. Het lukt Gretarsson voorlopig niet om er een echte ploeg van te maken, maar veel tijd heeft hij niet meer.

De problemen begonnen al in de voorbereiding. Roeselare kon pas eind juli Gretarsson aanstellen als nieuwe trainer. CEO Brian Tevreden kondigde dan weer zijn vertrek aan, terwijl hij heel wat veranderingen had beloofd. 

Tijdens de voorbereiding werd ook gebruik gemaakt van testspelers die bijna allemaal geen contract hebben gekregen. Nu is Roeselare pas echt vertrokken met Gretarsson als T1, maar hij moet zijn ploeg nog op orde krijgen en ze hebben al veel tijd verloren. 

Transfers

Er zijn heel wat spelers vertrokken bij Roeselare deze zomer: Stijn De Smet, Shun Ballegeer, Fazli Kocabas, Marko Maletic, Baptiste Schmisser, François Kompany, Ben Yagan, Gino Van Kessel, Mael Lepicier, Thibaut Van Acker, Kjetil Borry en Guy Dufour. Daar zaten enkele belangrijke spelers bij.

Qua inkomende transfers was het rustig. Rommens, Naessens en Vanbelle zijn de bekendste namen. Die laatste scoorde het voorbije weekend wel een fabelachtig doelpunt tegen Westerlo, maar toch is het voorlopig allemaal te weinig. 

Sierens

Voor het seizoen stelde oud-doelman Sierens zich al serieuze vragen bij het beleid van Roeselare. "Ik weet niet wat de bedoeling van de club is, maar het lijkt wel alsof er geen ruggengraat is in de club, een totaal gebrek aan visie. Ik hoop echt dat ik mis ben, maar dit Roeselare is zeker een degradatiekandidaat.” Zijn voorspellingen lijken dus voorlopig uit te komen. 


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties