Twee aanvallers op de weg terug bij Standard, een derde is geblesseerd

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 1 reacties
Twee aanvallers op de weg terug bij Standard, een derde is geblesseerd
Foto: © photonews

Net zoals een groot deel van vorig seizoen is Renaud Emond de enige fitte aanvaller van Standard. Drie van zijn concurrenten zitten nog in de ziekenboeg.

Sinds zijn komst bij Standard heeft Felipe Avenatti alleen nog maar individueel gewerkt. Een terugkeer op de groepstraining werd deze week verwacht, maar hij zal nog geduld moeten uitoefenen. Michel Preud'homme zag vrijdag toch nog kansen voor een snelle terugkeer.

"De kans dat Obbi Oularé weer aansluit bij de groep is groot", liet de trainer van de Rouches verder nog optekenen. Oularé is al sinds de vriendschappelijke wedstrijd tegen Strasbourg geblesseerd. Een snellere terugkeer dan Avenatti is zeker aan de orde en mogelijks kan de stevige spits van de interlandbreak profiteren om zijn conditie helemaal op peil te krijgen.

Wie vorige week niet in de wedstrijdselectie zat, is Duje Cop. De Kroatische aanvaller sukkelt met een peesblessure en wacht nog steeds op de resultaten van een scan om een ​​schatting van zijn onbeschikbaarheid te bekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties