Lombaerts zit nog altijd bij KV Oostende: "Ik zal waarschijnlijk een jaartje vroeger met pensioen moeten"
Arjen T'Sjoen
| 7 reacties

Nicolas Lombaerts raakt voorlopig niet weg bij KVO

Lombaerts zit nog altijd bij KV Oostende: "Ik zal waarschijnlijk een jaartje vroeger met pensioen moeten"
Foto: © photonews

Nicolas Lombaerts staat op dit moment nog altijd onder contract bij KV Oostende. De ervaren centrale verdediger wil graag vertrekken, maar voorlopig kwam er nog geen goed aanbod.

In het Radio 1-programma Globetrotters werd Nicolas Lombaerts vanmiddag geïnterviewd: "Ik heb nog zin in een nieuw avontuur, maar ik ben op een leeftijd gekomen dat de aanbieding niet oneindig zijn. Mensen die mij aanspreken hebben medelijden, maar dat hoeft niet. Mijn pensioen zal waarschijnlijk een jaartje vroeger komen dan gepland."

Een transfer naar Anderlecht, dat met defensieve problemen kampt, zit er in elk geval niet in: "Marc Coucke is de laatste die mij zal opbellen. Onze geschiedenis bij KVO is niet goed afgelopen. Sinds zijn exit is alles veranderd."

Midden-Oosten

Zelf hoopt Lombaerts stiekem wel nog op een late transfer: "Ik heb wel nog zin in een laatste avontuur. Naar Rusland terugkeren? Nee, dat zit er niet in. Mensen kennen mij daar uit mijn beste periode en die ligt nu al een tijdje achter mij. Het Midden-Oosten? Waarom niet. Alles mag en niets moet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties