Reactie Deli ontevreden ondanks doelpunt: "Genk was een pak beter aan het einde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 10 reacties
Deli ontevreden ondanks doelpunt: "Genk was een pak beter aan het einde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Deli brak de ban tegen KRC Genk door een hoekschop autoritair in doel te verlengen. De sterke Ivoriaan was uiteraard niet tevreden dat er amper één puntje uit gepuurd werd.

"We zijn meer dan een beetje teleurgesteld", aldus Deli achteraf. "Plots lieten we ze in hun ritme en in de wedstrijd komen. door alle duels te verliezen. Het is jammer dat we hier voor eigen publiek opnieuw twee punten verliezen, dat zijn er nu al vier in totaal." Ook tegen Eupen geraakte Club niet verder dan een gelijkspel.

Club had voldoende kansen om er 2-0 van te maken, ook in die mindere tweede helft. "In zo'n matchen moet je dodelijker zijn. We waren gewoon niet goed genoeg vandaag. We waren een helft sterk, maar dat is niet genoeg. Genk was een pak beter aan het slot van de wedstrijd."

Aan de vermoeidheid lag het volgens hem niet helemaal. "We trainen ervoor om veel matchen te kunnen spelen. We moeten gewoon zien dat we alle slechte zaken uit deze match halen en het rechtzetten. We hebben al te veel punten laten liggen voor een team met ambitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties