Haroun na gemiste transfer: "Het was een mentale tik"

Arjen T'Sjoen
| 7 reacties
Haroun na gemiste transfer: "Het was een mentale tik"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de slotdag van de transferperiode leek Faris Haroun de overstap te maken naar AA Gent. De aanvoerder kwam in Het Laatste Nieuws nu voor het eerst terug op die gemiste transfer.

Maandagavond 2 september was Faris Haroun in de Ghelamco Arena in Gent. De defensieve middenvelder tekende er nooit een contract en stond nog diezelfde avond opnieuw op de Bosuil. Luciano D'Onofrio, maar vooral hoofdcoach Laszlo Bölöni zag een vertrek van de aanvoerder niet zitten.

Haroun reageerde bij Het Laatste Nieuws op de situatie: "Ik heb de knop snel moeten omdraaien. Ik ben geen 18 of 20 jaar meer en het was niet de eerste transfer die ik zag ontglippen. Uiteindelijk was ik die avond ook wel blij dat de druk van me af viel."

"Gent had een streepje voor"

Hoewel Antwerp de dag ervoor de goedkeuring had gegeven kwam er dus toch geen transfer: "Het is een beetje zoals bij een vrouw. Je moet ze af en toe meenemen op restaurant of naar de cinema. De inspanningen die Gent voor me wou doen, waren echt een eer. Antwerp sprak over een contractverlenging, maar die kwam er niet. AA Gent had een streepje voor, maar het was geen makkelijke keuze. Ik had graag met één van mijn beste vrienden (Vadis Odjidja) op het veld gestaan en dat gaf me zin in deze uitdaging. Ik ben nu ook wel blij met mijn contractverlenging. Er is nooit een conflict geweest, ik heb altijd open kaart gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties