Interview Dimitri Daeseleire blikt terug naar de wedstrijden op Standard: "Het is geen cadeau om naar Sclessin te gaan"
Dante Bellon
| 0 reacties

Dimitri Daeseleire ziet Standard de overwinning pakken tegen Genk

Dimitri Daeseleire blikt terug naar de wedstrijden op Standard: "Het is geen cadeau om naar Sclessin te gaan"
Foto: © photonews

De interlandbreak is gepasseerd, de Jupiler Pro League keert terug met de elfde speeldag. Zaterdagavond staat om 18u de topper tussen Standard en Genk op het programma. De Rouches tellen 20 punten, Genk 17.

Zaterdagavond om 18 uur ontvangt Standard kampioen Racing Genk. Op verplaatsing gaan naar Luik is nooit eenvoudig. "Standard is overtuigend favoriet in mijn ogen aangezien de ploeg van Michel Preud'homme thuis zeer sterk is. Ze lieten nog geen nederlaag optekenen en zijn na Club Brugge titelkandidaat. Genk is nog aan het zoeken onder Mazzu en ik denk dat enkele spelers al met hun hoofd bij Liverpool zitten", zegt Dimitri Daeseleire, ex-Genk.

De Antwerpenaar herinnert zich de verplaatsingen naar Sclessin nog goed. "Het Luikse publiek is impressionant. Het is geen cadeau om als speler daar op het veld te staan. Het publiek ademt een gekke druk uit. Als je er speelde en tegen Mbokani, De Camargo of Jovanovic stond, gesteund door meer dan 20.000 mensen, dat was vrij hard! Maar voor die momenten en belevenissen word je uiteindelijk voetballer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties