Reactie Gaetan Coucke voelt zich rot na topper: "Liever een bal pakken tijdens de wedstrijd"

Dante Bellon en Nils Wens vanuit Luik
| 0 reacties
Gaetan Coucke voelt zich rot na topper: "Liever een bal pakken tijdens de wedstrijd"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gaetan Coucke had in de topper op Standard weinig te doen. Toch moest de doelman van Racing Genk zich één keer omdraaien. "Dit is echt 'shit'", zei Coucke na de wedstrijd.

"We speelden heel goed en dat maakt het een enorme ontgoocheling", reageerde de doelman na afloop van de wedstrijd. "We komen hier met overtuiging en vertrouwen spelen. Het is jammer dat we het niet afmaken. Als die ballen er in de eerste helft in gaan, is het anders."

Over de tweede helft heeft Coucke ook nog een visie: "Het spel lag vaak stil en dat maakt het moeilijk om weer in de wedstrijd te komen. En als de supporters van Standard er weer gaan achter staan, dan weet je dat er druk komt van Standard. Het is moeilijk om een reeks neer te zetten; ik hoop dat ze snel gaat volgen. Woensdag volgt Liverpool. Die wedstrijd gaat een mooie ervaring worden."

De doelman had nog een grappige noot over het tegendoelpunt: "Ik pak liever ballen tijdens de wedstrijd dan dat ik er uit één uit mijn net moet vissen waar ik niet aan kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties