Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 9 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Zoals elke speeldag gingen we ook dit weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje.

Doel

In doel posteren we deze week Nordin Jackers. Waasland-Beveren verloor dan wel op bezoek bij KAA Gent, de goalie zorgde er meermaals voor dat de pil niet nog veel bitterder werd om te slikken. 

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie. Naast Clinton Mata kunnen we nu echt wel niet meer, hij blijft week na week op hoog niveau spelen en stak opnieuw enkele spitsen in de achterzak, waar al veel volk zit.

Peyre hield opnieuw goed stand achterin bij Mechelen én scoorde bovendien, terwijl de jonge Kana hetzelfde deed voor Anderlecht. Met Cobbaut en Lucumi hadden er nog anderen in het elftal kunnen staan overigens.

Middenveld

Op het middenveld was Jordi Vanlerberghe naast zijn doelpunt ook gewoon opnieuw de drijvende kracht van KV Mechelen tegen Antwerp, met naast hem ook een nuttig werkende Van Damme. Samuel Bastien deed de match kantelen voor Standard tegen Genk, Sambi Lokonga stond in zijn tuin te voetballen en mag daarvoor ook het harde werk van Trebel danken. Jonathan David is en blijft de meest bepalende man bij AA Gent.

Aanval

Voorin posteren we een echte lepe spits in de punt: Igor De Camargo. Hoe hij scoorde tegen Antwerp? Van zijn gekende klasse. Nacer Chadli van zijn kant stak boven alles en iedereen uit, terwijl Krépin Diatta een echte gesel was voor de Moeskroendefensie.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties