Massimo Bruno, sterkhouder bij Charleroi: "Vorig seizoen? Laten we daar niet meer over praten"

Nils Wens
| 0 reacties
Massimo Bruno, sterkhouder bij Charleroi: "Vorig seizoen? Laten we daar niet meer over praten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Massimo Bruno is ongetwijfeld de sterke man van Karim Belhocine's Charleroi sinds het begin van het seizoen. Een metamorfose vergeleken met vorig seizoen?

Na passages bij Anderlecht, Salzburg en Leipzig, kwam Massimo Bruno begin vorig seizoen aan bij  Charleroi. Onder Felice Mazzu's bevel liet hij goede dingen zien, maar de supporters van Charleroi hebben nog steeds honger, want het potentieel van de voormalige Anderlecht-speler is zo enorm.

Vier doelpunten en vier assists in één seizoen: we zullen het er allemaal over eens zijn dat dit niet genoeg is voor een speler van Massimo's kaliber. Hij doet het dit seizoen al bijna net zo goed in slechts tien wedstrijden: drie doelpunten en twee assists.

"Een nieuwe dynamiek"

Maar, buiten de statistische prestaties, moet zijn invloed op het spel benadrukt worden. "Maar als het goed gaat met mij, is het ook omdat het team het goed doet", legt Massimo Bruno uit.

De linkervleugelspeler van de Zebra's is zich er echter van bewust dat hij meer bepalend is dan vorig seizoen. "Vorig seizoen is voorbij en ik wil er niet meer over praten," zegt hij. "Ik ben op een nieuwe dynamiek, ik heb er voor gewerkt en dat is alles wat telt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties