Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 10 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Zoals elke speeldag gingen we ook dit weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje.

Doel

In doel hadden we dit weekend luxeproblemen. Butez en Hubert voorkwamen voor hun teams veel zwaardere nederlagen, Van Crombrugge zorgde voor een puntje voor Anderlecht, Thoelen was belangrijk voor KV Mechelen, Bossut heeft er een clean sheet bij, ... Kaminski en Schmidt zorgden voor de kroniek van een aangekondigde 0-0 op Stayen, die laatste maakte misschien wel de knapste reddingen van allemaal. 

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie. Dewaest toonde dat hij nog leeft voor KRC Genk met een knappe dribbel, de beslissing en goed verdedigend werk nadien, Pletinckx moest na acht minuten droog invallen bij Zulte Waregem en toonde meteen dat hij ook goed kan verdedigen en De Laet laat zien waarom Juklerod momenteel op de bank zit bij Antwerp.

Middenveld

Op het middenveld hadden we ook nog wel wat kanshebbers. Bastien is er niet voor de eerste keer dit seizoen uiteraard bij, terwijl ook Ruud Vormer en Paul-José Mpoku opvielen in het duel tussen Club Brugge en Standard. KV Mechelen vaardigt met Van Damme (tegen zijn ex-club) en de penseeltrekkende Kaya twee spelers af.

Aanval

De spitsen misten dit weekend vooral kansen eerder dan dat ze er maakten, dus was het niet simpel om enkele valabale aanvallers te nomineren. We kiezen uiteindelijk voor Lamkel Zé, die Antwerp aan de zege hielp, en de scorende Gholizadeh voor Charleroi.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties