Deze topper van Zulte Waregem moeten ze bij Club Brugge alvast niet vrezen

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties
Deze topper van Zulte Waregem moeten ze bij Club Brugge alvast niet vrezen
Foto: © photonews

Voor de tweede wedstrijd op rij kan Francky Dury geen beroep doen op Saido Berahino. Ditmaal is de Burundese aanvaller niet geschorst, maar geblesseerd.

Vorig weekend moest Saido Berahino geschorst langs de zijlijn blijven tijdens het treffen met KV Oostende. Een dag later verdraaide hij zijn knie op training en dat bleef niet zonder gevolgen. De aanvaller liep een scheurtje op en is een maand tot anderhalve maand out.

Berahino out, Baudry er wél bij

Een gemis voor Zulte Waregem, want de voormalige speler van Stoke City stond voor de match tegen de kustploeg altijd aan de aftrap en hij deed al vier keer de netten trillen. Met zijn ervaring is hij ook een belangrijke schakel in de ploeg. Club Brugge moet de Burundees dus niet vrezen. 

Marvin Baudry is er dan weer wel bij. Hij kan spelen na een neusbreuk, weliswaar met een masker. Of er een operatie moet volgen is nog niet helemaal duidelijk. 

De selectie:

Doelmannen: Bossut, Bostyn, De Ketelaere
Verdedigers: De fauw, Baudry, Mensah, Walsh, Bürki, Pletinckx, Humphreys, Deschacht
Middenvelders: Sissako, Zarandia, Govea, Bjørdal, Seck, Van Hecke
Aanvallers: Larin, Bruno, Oberlin

Essevee vraagt aan de fans om vroeg genoeg naar het stadion te komen. DJ Michiel Knudde zal voor beats zorgen vanaf 19 uur, er kan gedronken worden in de tribunes en de spelers ook al aanmoedigen tijdens de opwarming.

Bij Club Brugge was onder meer Clinton Mata onzeker, maar hij zit wel in de 23-koppige selectie voor het duel aan de Gaverbeek. "Ik zie Essevee play-off 1 spelen", had Philippe Clement vooraf de nodige lof voor de tegenstander.

Wat gaat het geven? De bezoekers zijn favoriet bij BetFIRST - waag zeker je kans en pik een graantje mee tijdens de midweekwedstrijd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties