Veel puzzelwerk voor Bölöni tegen Moeskroen? "Mbokani met een ijszak, De Laet op de tafel..."

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
Veel puzzelwerk voor Bölöni tegen Moeskroen? "Mbokani met een ijszak, De Laet op de tafel..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijden volgen elkaar door de midweekspeeldag snel op voor de Belgische eersteklassers. Dat betekent minder recuperatie voor de spelers. Zien we daardoor enkele wissels bij Antwerp?

Slechts twee volledige dagen recuperatietijd, zal dat een invloed hebben op de opstelling van Antwerp tegen Moeskroen. Laszlo Bölöni zal al minstens een gedwongen wijziging moeten doorvoeren, want Ivo Rodrigues pakte twee gele kaarten tegen Genk. Verschuift Mirallas daardoor weer naar de flank om een (r)entree van Refaelov of Miyoshi als centraal aanvallende middenvelder mogelijk te maken? Of kiest Bölöni gewoon voor Benson op links?

Maar er zijn ook enkele medische probleempjes. "Ik zag enkele spelers afzien op de tafel bij de kine", sprak Bölöni daags na de partij tegen Genk. "Ritchie (De Laet, nvdr.) had wat last, Buta sprak met de dokter en Mbokani liep met een flinke ijszak rond", schetste de Roemeen een beeld van zijn kleedkamer. Of ze voldoende hersteld zijn van de strijd tegen Genk, waarvan een kwartier met z'n tienen, zal vanavond duidelijk worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties