Anderlecht heeft optie Sambi Lokonga gelicht, maar: "Advocaten onderzoeken de gelichte optie"
Nils Wens
| 32 reacties

De advocaten van Sambi Lokonga onderzoeken de gelichte optie in zijn contract bij Anderlecht

Anderlecht heeft optie Sambi Lokonga gelicht, maar: "Advocaten onderzoeken de gelichte optie"

Anderlecht heeft de optie van Sambi Lokonga gelicht, waardoor de centrale middenvelder nog tot 2021 vast zou liggen bij de club. Toch is het nog niet helemaal zeker, want de advocaten van Lokonga onderzoeken nu de zaak.

De middenvelder zijn contract liep bijna af en Anderlecht zou aan het onderhandelen zijn met Lokonga om zijn contract te verlengen. De gesprekken lopen moeizaam en daarom had Anderlecht beslist om de optie in zijn contract eenzijdig te verlengen tot 2021. Ze deden het met een aangetekende brief.

Volgens Het Nieuwsblad onderzoeken de advocaten van Lokonga de zaak. Ze willen zien of de clausule rechtsgeldig is. Als het niet rechtsgeldig is, heeft Lokonga nog maar een contract van zes maanden bij Anderlecht en dan zullen er veel geïnteresseerde clubs zijn in januari. 

Barcelona

Er werden al enkele clubs genoemd voor Lokonga. Vooral in Spanje is hij populair, want Sevilla en Barcelona zouden al interesse getoond hebben. Lokonga zelf zou graag in België blijven en hij wil ook niet per se weg bij Anderlecht, maar hij wil wel beloond worden voor zijn positieve ontwikkeling. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties